Aanmelden Wagnergenootschap

Hierbij meld ik mij aan als lid van het Wagnergenootschap Nederland. Afhankelijk van datum aanmelden zal het eerste jaar pro-rata worden betaald.
Aanmelden; in het 1e kwartaal € 40,-, in het 2e kwartaal € 30,-, in het 3e kwartaal € 20,- en in het 4e kwartaal € 10,-
Geef alstublieft uw initialen op.
Invalid Input
Vul alstublieft uw achternaam in.
Geef uw geslacht aan.
Invalid Input
Geef alstublieft uw adres op.
Geef uw postcode op.
Geef uw woonplaats op.
Geef uw telefoonnummer op in 10 cijfers zonder streepje.
Geef een correct e-mail adres op.
Kiest u alstublieft welk type lidmaatschap u wenst
Vult u alstublieft een geldig IBAN in.
Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan (1) Wagnergenootschap Nederland om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en (2) uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van het Wagnergenootschap Nederland. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.
 
Let op: via de website kunt u alleen lid worden met een Nederlands bankrekeningnummer. Heeft u geen Nederlands bankrekeningnummer, neem dan contact op met de penningmeester; penningmeester@wagnergenootschap.nl
Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en wordt automatisch verlengd tenzij wij uw schriftelijke of e-mail opzegging vóór 1 december van het lopende jaar hebben ontvangen.
 
De gegevens die u via dit formulier verstrekt zullen worden opgenomen in ons electronisch gegevensbestand. Het Wagnergenootschap Nederland hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Klik hier om onze privacyverklaring te lezen.