Een avond met Zofia Hanna, Ramon van Engelenhoven en Marc Albrecht

Een avond met Zofia Hanna, Ramon van Engelenhoven en Marc Albrecht

Marc Albrecht behoeft geen introductie. In de corona periode ontving hij in besloten kring het erelidmaatschap van het Wagnergenootschap en op 17 oktober is hij te gast als gesprekspartner voor onze leden. Ongetwijfeld zal het gaan over zijn ervaringen met het uitvoeren van het werk van Richard Wagner, over zijn toekomstplannen en over onderwerpen die inzicht geven in wat Marc Albrecht zo'n bijzonder gedreven dirigent maken.

De mezzo-sopraan Zofia Hanna (Wagner stipendiaat 2022) is een Belgisch-Nederlandse zangeres en in Nederland misschien nog minder bekend. Zij maakte deel uit van de Nationale Opera Academie waar zijn onder meer rollen zong als Donna Elvira in Mozart's Don Giovanni, de titelrol in Massenet’s Cendrillon en Gertrud in Humperdinck’s Hänsel und Gretel. Zij zong bij DNO de rol van madrigalist in Puccini's Manon Lescaut.

​October 2017 won Zofia de eerste prijs in de 3e internationale “Toscanini” competitie in Brescia, Italy. In datzelfde jaar zong zij bij de Opera Vlaanderen als Blumenmädchen in Parsifal, een productie die door Opernwelt werd beloond met de prijs voor beste productie.

Zofia was dit jaar samen met pianist Ramon van Engelshoven onze stipendiaat voor de Bayreuther Festspiele.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 17-10-2022 19:30
Einddatum 30-11-2021
Aantal plaatsen 49
Sluitingsdatum 17-10-2022
Prijs per persoon Voor leden Wagnergenootschap
Vaste groep prijs EUR5,00
Locatie De Nieuwe KHL

Wij accepteren geen inschrijvingen meer