De Vliegende Hollander / Marionetten Theater Amsterdam

De Vliegende Hollander / Marionetten Theater Amsterdam

Het is een voorstelling waarin veel muziek van Wagners opera de revue passeert. In de Wagner Kroniek die eind maart verschijnt kun je een  enthousiaste recensie over deze productie lezen. De voorstelling duurt 2 x 30 minuten, met tussendoor een pauze. Wij zijn met het theater in overleg om rond de voorstelling een vraaggesprek met de artistiek leider Frederieke Cannegieter en de oprichter van het gezelschap, Hendrik Bonneur plaats te laten vinden. Na afloop  is er in ieder geval gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Ook voor kinderen heel leuk om te zien.

Gewoonlijk zijn privé-voorstellingen duurder, maar voor de echte Wagnerliefhebbers kan het Marionettentheater deze voorstelling in samenspraak met ons genootschap aanbieden voor de reguliere ticketprijs (aan de zaal te voldoen, dus niet via het genootschap):

  • Standaard)                          € 18,50    
  • Kinderen 7 t/m 14 jr               € 9,00    
  • CJP / student  /stadspas     € 15,00    

Zoals gezegd hebben we minimaal 30 definitieve aanmeldingen nodig. Dit betekent helaas dat wij bij een "no show" de verschuldigde toegangsprijs in rekening moeten brengen.

Ten behoeve van de organisatie willen we wel graag uiterlijk maandag 15 april aanstaande weten op hoeveel belangstelling wij mogen rekenen. Dus als u deze middag wilt bijwonen, laat u dat ons dan tijdig (en vóór 15 april) weten!

Een mail naar de secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) kan ook.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 28-04-2024 14:30
Einddatum 28-04-2024 16:30
Aantal plaatsen 34
Sluitingsdatum 14-04-2024 22:00
Prijs per persoon Volwassenen € 18,50 / Kinderen € 9,00